Freestyleträning

Hade egentligen inte tänkt gå på träningen ikväll men som vanligt är jag glad att jag släpade mig dit. Inte för att vi hade ett underbart träningspass direkt utan tvärtom. Det positiva var att jag då hade chansen att testa lite nya idéer jag haft kring mig ofokuserade hund.  Så idag när han inte ville jobba band jag upp honom och antingen gick bort så att han inte kunde se mig eller till någon annan som tränade. Om han inte ville träna när jag kom tillbaka så band jag upp honom igen. Kan inte säga om det gav något resultat utan jag måste nog köra det ett par gånger för att veta, det jag märkte var att det var skönt för mig. Det finns ingen värre att försöka övertyga en hund att den visst vill jobba. Om han inte vill så vill han men då ska han ha tråkigt under tiden, det roliga måste bli att jobba med mig.

Jag testade vårt program till musiken och det känns riktigt bra. Hade velat göra det ett par gånger till innan tävlingen men jag vill inte tjata ut det för Ozzy heller. Tänk att ha en hund som inte ville något annat än att jobba för då hade man inte behövt tänka på sånt.

5 Comments

 1. Elin & Noz november 19, 2010 8:51 f m  Svara

  Hejsan, vilken fin sida ni har. Jag hittade hit via Jeanette o hennes vovvar :-) Visst bor ni i ekkällan? Ha d riktigt gott! Mvh Elin

 2. Sara november 19, 2010 11:57 f m  Svara

  Vad kul att du tycker om sidan, det är en vän till mig Johanna (www.jareback.com) som har gjort den :) . Bor ni också i södra ekkällan? För i så fall kanske jag har sett er :)

  • Elin & Noz november 19, 2010 3:50 e m  Svara

   Japp d gör vi :-) då är vi nästan grannar skulle ja tro :-) Har du sett en energisk aussie med mig oftast puttandes på en barnvagn så är d nog oss du sett :-) Ha en trevlig helg!

   • Sara november 19, 2010 4:20 e m  Svara

    Hehe ja men då vet jag vilka ni är :) Din hund är superfin! Jag har blivit riktigt förtjust i aussie efter att en kompis skaffade en sådan. Ha en trevlig helg ni med!

 3. Linda Rowley november 19, 2010 5:16 e m  Svara

  Kul med hemtenta i socpedagogik.. jag är avis!!!

  Jag småler även lite åt dina mardrömmar om freestyle tävling. Är det inte märkligt hur vårt undermedvetna plockar fram saker o kör järnet med dem i REM sömnernas olika faser under nattsömnens olika cycles. It’s weird!! Hoppas det blir bättre!

  Kämpa på! Bara 8 dagar kvar to the big day huh?

  :D

  Kramis
  L

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *