Samträning PiM

Som alltid på torsdagar var det freestyle samträning med PiM. Jag tog en promenad dit vilket jag ångrade när det var dags att gå hem. Fick visserligen sällskap av Linnea och Johanna en bit på vägen vilket var snällt. Vi började träningspasset med att alla fick gå igenom vad de skulle träna på och om någon behövde hjälp, mycket bra tycker jag och jag hoppas vi fortsätter med den rutinen.  Jag och Ozzy tränade på några övergångar vi har problem med men det blev inte så mycket för jag kände mig rätt seg. Jag hade tänkt ha med mig min musik men jag glömde så klart att lägga in det i telefonen.

Ozzy var jätteskällig idag. Det är väldigt jobbigt men jag måste tänka på att inte bli så himla arg på honom, eller irriterad kanske är ett bättre ord. Jag är så van att han är tyst för det mesta så när jag har såna här dagar känner jag att jag inte riktigt kan hantera honom. Jag måste tänka på att vissa störningar är svårare än andra och är han väldigt skällig får jag väl belöna honom tätare när han är tyst. Jag har egentligen tagit bort belöningen för att vara tyst men vid vissa tillfällen kanske jag måste ta tillbaka den. Annars är risken att jag bara blir tjatig och att det inte ger någon effekt. Tur är väl att jag har snälla träningskompisar som är väldigt förstående.

Imorgon blir det spår med Johanna. Det ska blir riktigt kul och jag hoppas det går lika bra med Ikaros som det gjorde sist för då blir jag glad.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *