Välkommen till min nya sida

Tack Johanna för att du gjort ett sånt bra jobb med min sida, jag är hur nöjd som helst!

Eftersom jag vetat att det snart ska bli en ny sida så har inspirationen till att blogga inte riktigt funnits men nu är den givetvis tillbaka. Om mindre än en månad är det dags för Ozzys och min debut i freestyle och jag börjar bli nervös såklart. På sistone har jag mest funderat på mitt låtval. Passar det verkligen min hund. Ozzy är inte så snabb som jag skulle vilja så bumbibjörnarnas ledmotiv kanske inte är det bästa, fast jag har ingen idéer till andra låter. Jag ska passa på att bolla lite idéer med de andra i freestylegruppen när vi träffas imorgon.

Idag har jag träffat Johanna och vi var och tränade vid HU. Vi började med lite agility träning då vi satte ihop en kombination av fem hinder i en halvmåne. Det var mycket kraftigare sväng än sist vi körde samma övning. Fokuset låg vid att Ozzy ska söka hinder men även på fart. Idag var han en riktig pärla! Han var jättetaggad och ville fram fram fram. Han klarade övning galant så nästa gång är det dags att försvåra lite.

Vi avslutade med att träna inne en stund. Jag körde delar av vårt program men mest tränade vi på vårt nya trick som är att gå runt mig. Han har inte riktigt fattat än utan bjuder gärna på fot eller vill tränga sig in mellan mina ben, men men vi är på god väg i alla fall.

7 Comments

 1. Frida november 3, 2010 7:48 e m  Svara

  Mycket snygg hemsida!!

 2. Carola, Elons matte november 3, 2010 8:34 e m  Svara

  Hej !
  Nej, tyvärr har det inte blivit mer agility. Vi hade väl hoppats på en fortsättningskurs direkt efter nybörjarkursen. Jag kan inte springa själv pga mina fötter och Peter som sprang med Elon, han har lite andra intressen just nu han håller på. Blir det en fortsättningskurs i vår, så hoppar vi nog på den ocm Peter ännu är intresserad. Kan ju i och för sig åka till HU och bara testa Elon att hoppa och att gå i tunnlarna utan att springa.
  /Carola

 3. Anna med flock november 3, 2010 10:56 e m  Svara

  Jättefin sida!!!!

  Nä är jag ju äntligen förkylningsfri så jag tänkte fråga om du har lust att träfas och träna freestyle nån dag framöver om du har tid? Jag vet inte om jag får ledigt ännu men jag hoppas ju på det för att kunna vara med och tävla Timse även om jag inte vet om vi kommer få till vårt program tills dess ;)

 4. kicki fohlin-svensson november 4, 2010 1:40 e m  Svara

  Vad fin din sida blev! Hoppas allt är ok med dig och hundarna, de ser ut att ha det toppen.
  Kram Kicki

 5. Linda Rowley november 4, 2010 2:46 e m  Svara

  OMG – Johanna: good job! Verkligen vrålfräsig blogg! Skit snyggt!!!

  Må jag vara så bold att säga att det är den snyggaste hundbloggen i Linköping/Östergötland? Yes it is!!! (för Johanna – du har ju hemsida så det är väl annorlunda… *ler* ).

  Mycket tjusigt i alla fall och lättare att hänga med (kalender o evenemang etc) ! Älskar att du, Sara, fokuserar på dina egna hundar (o deras kompisar) och träning med dina hundar och de framsteg ni gör! Finns det länk till din you tube kanal?

  Well done! =)

  Kramis
  L

 6. Jeanette, Sly & Enya november 4, 2010 8:25 e m  Svara

  Underbara bilder på dina ”juveler”:) Kul men ny fräsch sida! Vi håller tummar & tassar för er på tävlingen! Kram

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *